Samen de bouw verbeteren:
Innovatie 2e editie30 juni 2020

Het KetenKracht Event gaat digitaal
Op 30 juni aanstaande organiseert VBI de 2e editie van het KetenKracht-event Innovatie. Dit keer niet op locatie maar met een dynamisch en interactief webinar.

Voor innoveren geldt net als voor veel andere zaken: erover praten, nadenken en leren is belangrijk, maar uiteindelijk moet je ook tot actie overgaan. Dit online event over innovatie staat daarom in het teken van doen. Innovatie, just do it!

In een dik uur wisselt u kennis uit met gelijkgestemde collega’s, krijgt u meer inzicht in het onderwerp en neemt u concrete tools en ideeën mee naar uw volgende werkdag.

VBI wil met Ketenkracht het voortouw nemen om belangrijke thema’s in de bouw aan te kaarten. Daarom nodigen én dagen we u uit om onder professionele begeleiding samen nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Wat leert u met dit online event?

  • Over succesvolle innovaties van uw collega’s in de bouw
  • Hoe u snel en efficiënt tot nieuwe ideeën komt voor uw organisatie
  • Direct toepasbaar

PROGRAMMA

15.00 Start KetenKracht online event
15.10 Innovatie speed workshop door Marie Emma Vigeveno 
16.00 Afronding
16.15 Einde

Tijdens de eerste bijeenkomst op 9 juli 2019 stonden we al uitgebreid stil bij de theorie en de kracht van innovatie. Deze keer gaan we doen! Marie Emma Vigeveno zal tijdens het online event een actieve workshop geven waarin ze 7 basis principes aanreikt om slim te innoveren. Na iets meer dan een uur heeft u veel nieuwe ideeën en inspiratie om in uw eigen organisatie met innovatie aan de slag te gaan.

Het gezicht van dit online event, is net als tijdens de vorige fysieke events, de veelzijdige keynote speaker, trainer, adviseur en auteur Frans Reichardt.

Frans Reichardt

Sessie onder begeleiding van de ervaren spreker/dagvoorzitter Frans Reichardt, o.a. bekend van het laatste Nieuwscafé tijdens de Bouwbeurs.

Marie Emma Vigeveno

Innovatie workshop onder begeleiding van Marie Emma Vigeveno. Trainer, coach en eigenaresse van Twofold Innovation

Aanmelden

30 juni 2020 - Innovatie 2e editie

Een initiatief van:

VBI

VBI biedt met KetenKracht een platform om samen met haar bouwpartners initiatieven te ontplooien die de bouwkolom versterken, versnellen en vernieuwen. Het platform stimuleert de gezamenlijke aanpak van Planning & Logistiek, Innovatie, Digitalisering en Duurzaamheid. Met KetenKracht pakken zij ontwikkelingen binnen de sector op om samen sterker te staan in een veranderende bouwwereld.