Samen de bouw verbeteren:
Digitalisering11 december

De digitale transformatie heeft een hoge prioriteit in de bouwsector. Digitalisering biedt namelijk kansen voor de gehele keten. Welke impact heeft het op onze manier van samenwerken? Wat kan digitalisering betekenen voor een efficiënt bouwproces én voor duurzame gebouwen? Waar lopen we nog tegenaan en wat kan er nu al? En vooral: hoe kunnen we het digitaliseringsproces in onze sector versnellen?

 

VBI nodigt u van harte uit om hier met andere ketenpartners op woensdag 11 december samen over te praten en na te denken tijdens het KetenKracht Event Digitalisering. Het event vindt plaats in het inspirerende Experience Center van bedrijfssoftwareontwikkelaar SAP in Den Bosch. We zullen daar ook ‘live’ ervaren hoe indrukwekkende digitale oplossingen en toepassingen in de praktijk uitpakken.

Wat neemt u mee naar huis?

  • Inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen omtrent de digitalisering in de bouw en hoe ketenpartners hiermee al succesvol zijn of wat hun knelpunten zijn.
  • Nieuwe invalshoeken en oplossingen voor een digitale transformatie.
  • Inspiratietour in het gloednieuwe SAP Experience Center.

SAP Experience Center

  • SAP Experience Center (route)
  • Amerikastraat 10
  • 5232 BE 's-Hertogenbosch

PROGRAMMA

13.30 Ontvangst met koffie/thee en een versnapering
14.00 Inspiratietour SAP Experience Center
14.45 Koffiebreak
15.00 Keynote door Ron Saraber, Partner Contakt Consulting en Programma manager DigidealGO,  over Nationaal Onderzoek – Digitaal Samenwerken in de Bouw
15.30 Stellingen, debatsessie onder begeleiding van Frans Reichardt
16.30 Afsluiting met een borrel

Frans Reichardt

Sessie onder begeleiding van de ervaren spreker/dagvoorzitter Frans Reichardt, o.a. bekend van het laatste Nieuwscafé tijdens de Bouwbeurs.

Aanmelden

11 december - Digitalisering

Let op: beperkt aantal deelnemers per KetenKracht Event

Door me aan te melden ga ik akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door VBI en de organisator van het event en ontvang ik informatie omtrent de KetenKracht Events.

Ik wil graag de nieuwsbrief van VBI ontvangen.

* = Verplicht veld

Let op: Het aanmelden kan even duren i.v.m. het verwerken van alle gegevens.

Een initiatief van:

VBI

VBI biedt met KetenKracht een platform om samen met haar bouwpartners initiatieven te ontplooien die de bouwkolom versterken, versnellen en vernieuwen. Het platform stimuleert de gezamenlijke aanpak van Planning & Logistiek, Innovatie, Digitalisering en Duurzaamheid. Met KetenKracht pakken zij ontwikkelingen binnen de sector op om samen sterker te staan in een veranderende bouwwereld.